Rookstaaf afgestoken tijdens optocht van bruiloftgangers

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een kleurrijke trouwstoet is vanmiddag door Vlissingen getrokken, de politie heeft voor zover bekend geen voertuigen aan de kant gezet.

Enkele tientallen auto’s reden omstreeks half vijf over de President Rooseveltlaan en de Boulevard. Daarna trok de stoet luid toeterend door het centrum en via de Scheldestraat naar de Paul Krugerstraat. De voorste auto had een landsvlag op de motorkap. Op de Scheldestraat ging de snelheid omhoog en werd een rookstaaf afgestoken (foto).

- Advertentie -

Op de hoek van de Scheldestraat en de Paul Krugerstraat en verderop bij de Keersluisbrug negeerde een deel van de autorijders het rode verkeerslicht. De meeste deelnemers reden linksaf de Nieuwe Vlissingseweg op, anderen rechtdoor het kanaal over. Voor zover bekend heeft de politie ditmaal geen bekeuringen uitgedeeld.

In het verleden gingen feestende bruiloftgangers soms op de bon voor een verkeersovertreding.

- Advertentie -
Vorig artikelJassendief op heterdaad betrapt door politie in Vlissingen
Volgend artikelMeer dan honderd brandweerlieden verrassen zieke collega met erehaag
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

2 REACTIES

  1. Tja, zal wel cultuur zijn …toeteren en alle verkeersregels aan hun reet lappen…. Mocht jij dat flikken dan betaal je je eigen blauw. Gelukkig ben ik rassiest……..

  2. zeer asociaal dat hier geen bekeuring voor wordt gegeven vooral het rijden door rood . dat moeten we nederlanders eens doen . dan heb je gelijk een bekeuring aan je broek

Reacties zijn gesloten.