© Foto: Conny den Heijer / 112 Vlissingen & Souburg

OOST-SOUBURG – Meer dan honderd brandweerlieden hebben vanavond een ernstig zieke collega uit Oost-Souburg verrast met een zogenoemde erehaag.

Onlangs had de 35-jarige brandweerman te horen gekregen dat hij ongeneeslijk ziek was. Hij kwam vanavond thuis van een korte vakantie met zijn gezin waarvoor de Stichting WensAmbulance het vervoer regelde. Collega’s van de posten Oost-Souburg, Olympiaweg (Vlissingen), Torenweg en Stromenweg (Middelburg), Arnemuiden, Serooskerke, bedrijfsbrandweer Amels en Vlissingse strandwachten zorgden voor een daverende, niet aangekondigde ontvangst met applaus toen de ambulance de Adriatischezeestraat binnenreed. Ook burgemeester Van den Tillaar was aanwezig.

De post Rooseveltlaan in Middelburg bleef paraat voor eventuele noodgevallen en nam dus niet deel aan het eerbetoon. Autoladder 4550 van de Stromenweg wel, maar deze stond zodanig opgesteld dat hij desnoods kon uitrukken.

Update 27 februari 2019 – Dennis Kooger is vandaag overleden.

1 REACTIE

  1. ben je 35 jaar en dan krijg je dit te horen…..
    ik krijg gewoon koude rillingen van de video…
    wat een geweldig onthaal !!
    sterkte aan iedereen..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier