Politie waarschuwt feestgangers op Stadhuisplein na overtredingen A58

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De politie heeft vanmiddag op het Stadhuisplein bruiloftgangers gewaarschuwd in verband met verkeersovertredingen.

Deelnemers aan de trouwstoet hadden volgens een melding op de A58 tussen Goes en Vlissingen over de vluchtstrook gereden en geclaxoneerd. Ook de tocht in Vlissingen naar het stadhuis was luidruchtig. Daarom spraken twee agenten op het Stadhuisplein enkelen van de ongeveer negentig bruiloftgangers aan. Voor zover bekend zijn er geen boetes uitgedeeld omdat de politie het gemelde rijgedrag op de snelweg niet zelf heeft geconstateerd.

- ADVERTENTIE -

Na afloop van de plechtigheid reed het gezelschap over de Boulevard Evertsen en Boulevard Bankert met vooraan het kersverse echtpaar in een gehuurde Lamborghini. De rit verliep betrekkelijk rustig, zoals de agenten hadden gevraagd.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!