Bikers houden twee jongens aan voor mishandeling in Nieuwstraat

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft afgelopen nacht twee jongens aangehouden in het centrum voor de mishandeling van een 19-jarige Vlissinger.

Surveillerende politiebikers zagen kort na 4.00 uur dat een man werd mishandeld in de Nieuwstraat. Ze hielden meteen een van de verdachten aan, een 17-jarige jongen uit Oost-Souburg. Een half uur later kon verderop in de Nieuwstraat ook de tweede verdachte, een 16-jarige jongen uit Vlissingen, worden aangehouden.

- Advertentie -

In beide gevallen hinderde een 18-jarige man uit Vlissingen de politiemensen in hun werk. Ook hij ging de cel in, voor het niet voldoen aan een bevel en voor opruiing. Alle drie de verdachten worden vandaag verhoord.

Uit een ademanalyse bleek dat de twee verdachten van mishandeling en openlijke geweldpleging onder invloed van alcohol verkeerden. Met deze informatie kan het Openbaar Ministerie een zwaardere straf eisen. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan.

Verder zijn er vannacht dertien boetes uitgedeeld tijdens een verkeerscontrole, voor rijden onder invloed en fietsen zonder licht.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie waarschuwt feestgangers op Stadhuisplein na overtredingen A58
Volgend artikelAanhouding in horeca-gelegenheid Boulevard, mogelijk na ruzie
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).