Tweetal aangehouden met honderden spullen in auto na winkeldiefstal

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een man en een vrouw uit Roemenië zijn gisteren aangehouden nadat ze in een supermarkt aan de Mercuriusweg proletarisch hadden gewinkeld.

Ze werden omstreeks 15.45 uur betrapt, maar wisten in hun auto te ontsnappen. De bedrijfsleider deed aangifte. Omdat het kenteken van de auto bekend was, kregen surveillerende agenten het verzoek naar het voertuig uit te kijken.

- Advertentie -

Een politie-eenheid zag de auto in Middelburg-Zuid en gaf een stopteken. De bestuurder negeerde dat, maar gaf zich even later op de Torenweg gewonnen toen hij klemgereden werd.

In het voertuig troffen de agenten 607 goederen aan waaronder toiletartikelen, chocolade, snoep, sterke drank, vlees en kleding. De politie verdenkt het tweetal derhalve van een groot aantal winkeldiefstallen. De man (31) en vrouw (60) zijn aangehouden op verdenking van diefstal en mobiel banditisme en naar het politiecellencomplex gebracht voor nader onderzoek. Hun auto en de aangetroffen goederen zijn in beslag genomen.

- Advertentie -
Vorig artikelFlinke schade bij verkeersongeval in Paauwenburg
Volgend artikelPolitie vindt acht gestolen e-bikes uit Vlissingen terug in Duitsland
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).