Meer dan veertig bekeuringen uitgedeeld tijdens verkeerscontrole

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – De politie heeft gisteren meer dan veertig bekeuringen uitgeschreven tijdens een verkeerscontrole op het parkeerterrein bij de bioscoop.

Motoragenten reden door Vlissingen en leidden, indien daar een motief voor bestond, bestuurders en hun voertuigen naar het parkeerterrein langs de Kenau Hasselaarstraat. Een snorfietser werd aangehouden voor het negeren van een stopteken en verzet.

De bekeuringen waren ondermeer voor rijden zonder gordel, bellen vanuit de hand, te donkere ramen (hierbij ook personenwagen met Belgisch kenteken) en rijden met opgevoerde motorfiets. Enkele chauffeurs deden een blaastest.

De controle vond plaats aan het einde van de middag en, na een pauze rond 18.00 uur, aan het begin van de avond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier