Vlissinger (45) lichtgewond geraakt bij steekincident Vlissingen

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een 45-jarige Vlissinger deed zondagavond aangifte van een steekincident dat was gebeurd in de Paul Krugerstraat in Vlissingen.

Een 50-jarige man is aangehouden als verdachte voor het incident. Hij is overgebracht naar een politiecellencomplex en zal daar maandag gehoord worden.

- Advertentie -

Door agenten die ter plaatse kwamen na de melding is een aangifte opgenomen en werd een getuige van het gebeuren gehoord. De twee zijn bekenden van elkaar. De aanleiding is mogelijk een woordenwisseling die de twee met elkaar hadden net voor het incident.

De 45-jarige man was lichtgewond geraakt. Een ambulance kwam ter plaatse om hem te onderzoeken, maar hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Het slachtoffer werd, naar eigen zeggen, aangevallen met een scherp voorwerp.

- Advertentie -
Vorig artikelToch nog twee aanhoudingen bij Liberty-podium aan Spuikomweg
Volgend artikelAsbest vrijgekomen bij brand in schuur Hendrick Vroomlaan
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.