Politie controleert voertuigen op snelheid in Oost-Souburg

© Foto: Wijkagenten Vlissingen

OOST-SOUBURG – De politie heeft vandaag in Oost-Souburg gecontroleerd op snelheid. Er zijn in totaal drie bekeuringen uitgeschreven.

Volgens de politie is er op de Lekstraat en de Burgemeester Stemerdinglaan gelaserd. In totaal zijn er drie bekeuringen uitgeschreven. Eén bestuurder reed 67 kilometer per uur waar je 50 mag, de ander reed 68 kilometer per uur waar je maar 50 mag. Ook is er een bekeuring uitgedeeld aan iemand die zijn autogordel niet droeg.

Overlast

Omdat er in Oost-Souburg op sommige plaatsen veel overlast is van hard rijdende automobilisten controleert de politie hier regelmatig. Zo werden vorig jaar rond deze tijd ruim honderd auto’s gecontroleerd. Uiteindelijk werd er één bekeuring uitgeschreven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier