Politie controleert voertuigen op snelheid in Oost-Souburg

© Foto: Wijkagenten Vlissingen
- Advertentie -

OOST-SOUBURG – De politie heeft vandaag in Oost-Souburg gecontroleerd op snelheid. Er zijn in totaal drie bekeuringen uitgeschreven.

Volgens de politie is er op de Lekstraat en de Burgemeester Stemerdinglaan gelaserd. In totaal zijn er drie bekeuringen uitgeschreven. Eén bestuurder reed 67 kilometer per uur waar je 50 mag, de ander reed 68 kilometer per uur waar je maar 50 mag. Ook is er een bekeuring uitgedeeld aan iemand die zijn autogordel niet droeg.

- Advertentie -

Overlast

Omdat er in Oost-Souburg op sommige plaatsen veel overlast is van hard rijdende automobilisten controleert de politie hier regelmatig. Zo werden vorig jaar rond deze tijd ruim honderd auto’s gecontroleerd. Uiteindelijk werd er één bekeuring uitgeschreven.

- Advertentie -
Vorig artikelBadstrand en Nollestrand krijgen voor de zestiende keer internationale milieu-onderscheiding
Volgend artikelBord geplaatst na klachten auto-overlast bij school
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.