Politie neemt rijbewijs van drankrijder in

© Archief-foto 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Vannacht heeft de politie een man betrapt die onder invloed van alcohol aan het rijden was in zijn voertuig. Zijn rijbewijs is door de politie ingenomen.

Vannacht omstreeks 01.19 uur werd een 25-jarige op de Koningsweg in Vlissingen betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. Volgens het ademanalyse-apparaat van de politie blies de Vlissinger 695 ug/l. Zijn rijbewijs is dan ook ingenomen en hij heeft een dagvaarding ontvangen.

De drankrijder zal zich op een later tijdstip voor de rechter moeten verantwoorden.

Vorig artikelPolitie neemt twee nepwapens in beslag in Ritthem
Volgend artikelVlissinger (32) mishandelt en bedreigt medeweggebruiker op Sloeweg
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier