Bestelwagens hinderen brandweer na melding uit woonzorgcentrum

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een leidinggevende van Ter Reede heeft vandaag een boodschappenbezorger vermanend toegesproken, de auto van de bezorger stond in de weg na een brandgerucht.

Rond half twaalf werd de beroepsbrandweer ingeschakeld voor een melding van brandgerucht in woonzorgcentrum Ter Reede. De tankautospuit van de post Stromenweg kon naast de hoofdingang terecht, maar de ladderwagen bleef op de Vredehoflaan staan omdat twee kleine vrachtwagens de toegang blokkeerden. Dat is verboden, juist om hulpverleners zo nodig vrij spel te geven.

- Advertentie -

Overigens bleek de inzet van de ladderwagen of van andere hulpdiensten vandaag niet vereist. De brandweer ventileerde een ruimte in het woonzorgcentrum en keerde terug naar de kazerne. Wat er precies aan de hand was, is niet bekendgemaakt.

- Advertentie -
Vorig artikelAanrijding bij Stadhuisplein, fietsster raakt lichtgewond
Volgend artikelRaadslid stelt vragen aan B&W over toegang hulpdiensten bij Ter Reede
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

1 REACTIE

  1. Totaal NIET over nagedacht, nergens laad of los plekken,of KORT parkeren vakken voor Ter Reede voor de vele leveranciers.
    ja langs de weg, staat ook altijd vol…
    dit pleintje staat al sinds 2005 elke dag vol met rolstoelbusjes taxi,s bezorgers en medische leveranciers, cq rolstoel/scootmobiel service bedrijven.
    bij komend probleempje, Ter Reede is hoger dan de ladder wagen reikt.

Reacties zijn gesloten.