Vrouw met hoofdletsel naar ziekenhuis na val in binnenstad

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een vrouw heeft vanmiddag een hoofdwond opgelopen toen ze met haar scooter ten val kwam op de Aagje Dekenstraat.

De vrouw reed tegen half twee het trottoir bij de Albert Heijn op, ging onderuit en raakte gewond. Bij het ongeval waren geen andere voertuigen betrokken. Het slachtoffer werd na verzorging ter plekke met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Zwaailicht en sirene bleven uit.

- Advertentie -

Medewerkers van Handhaving stalden de scooter zolang in hun nabijgelegen kantoor. Een medewerkster van Albert Heijn verwijderde met een emmer water de bloedsporen van de stoep.

Rond half vier rukten de hulpdiensten massaal uit voor een medisch spoedgeval iets verderop. Op het trottoir van de Coosje Buskenstraat moest iemand gereanimeerd worden (foto onder). Een haakarmvoertuig van de brandweer kwam ter plekke voor assistentie maar kon al snel terug naar de post Stromenweg.

Het slachtoffer is naar het ziekenhuis in Goes vervoerd.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -
Vorig artikelScooterrijdster lichtgewond door botsing tijdens het lessen
Volgend artikelPolitie sluit misdrijf uit na vondst lichaam in tuin Oost-Souburg
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).