Gewonde man weigert hulp na val bij Keersluisbrug

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Een gewonde fietser heeft vanmiddag aanvankelijk medische hulp geweigerd na een lelijke val op het fietspad langs de De Willem Ruysstraat.

De man had flink bloedende wonden aan zijn hoofd. Zijn bril was kapot. Tegen geschrokken voorbijgangers die gestopt waren en zeiden 112 te bellen, vertelde hij met enige moeite dat hij in een café had gedronken en geen medische hulp wilde omdat hij onverzekerd was.

Ambulancemedewerkers en politie-agenten hadden nogal wat overtuigingskracht nodig om behandeling van het slachtoffer mogelijk te maken. Een half uur na de melding, rond 17.30 uur, werd de man per ambulance weggebracht. Zijn fiets ging mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier