Gevluchte scooterrijder Bossenburgh is 17-jarige Vlissinger

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -

VLISSINGEN – De scooterrijder die gisteren in Bossenburgh tegen een auto botste en vluchtte, blijft voorlopig in het ziekenhuis. Het gaat om een 17-jarige Vlissinger.

Dat zegt politiewoordvoerster Mireille Aalders vanmiddag. Zodra medisch gezien mogelijk zal de jongeman worden gehoord in verband met ‘verlaten plaats ongeval’, daarvan is aangifte gedaan.

- Advertentie -

De politie kreeg gistermiddag om 13.41 uur de melding van het ongeval, de scooterrijder was toen al gevlucht in de richting van de Gamma. Later zou hij vanaf de Huisartsenpost naar het ziekenhuis in Goes zijn gebracht (zie link onderaan).

Pas in de loop van de avond werd het kruispunt vrijgegeven. Het onderzoek van de afdeling Verkeersongevallenanalyse betrof inderdaad de snelheid van de scooter. Er zijn nog geen resultaten bekend.

Ambu_zeeland meldde gistermiddag bij een foto op Instagram: “Jongen met 80 km/u met de scooter gevallen”, maar zonder duiding, de foto toonde slechts een tankbeurt van de ambulance bij Ritthem. Onduidelijk blijft derhalve of dit iets met de botsing in Bossenburgh te maken heeft.

Zie ook:
Scooterrijder verdwijnt na botsing met auto in Bossenburgh (26 juni 2019)

- Advertentie -
Vorig artikelScooterrijder verdwijnt na botsing met auto in Bossenburgh
Volgend artikelPolitie en Douane houden controle in havengebied
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).