Man in de boeien geslagen in centrum, reden nog onbekend

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -

VLISSINGEN – In de Aagje Dekenstraat is vanavond een man aangehouden en geboeid in een politiewagen gezet.

Daarna is de man afgevoerd. De politie kan nog geen mededelingen doen over de reden van de aanhouding. Een omstander vermoedde dat het om een winkeldiefstal ging. Ook medewerkers van Handhaving waren aanwezig.

- Advertentie -

Gistermiddag werd een man aangehouden in dezelfde Aagje Dekenstraat. De reden was toen een winkeldiefstal in de Albert Heijn. De politie kwam met drie wagens ter plekke, agenten bleven achter in het kantoor van de supermarkt, mogelijk om een aangifte op te nemen.

- Advertentie -
Vorig artikelAmsterdammer op Nieuwendijk aangehouden voor flessentrekkerij
Volgend artikelVierde aanhouding in onderzoek naar schietpartij Stadhuisplein
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).