Vlissinger (28) valt portier van horecagelegenheid aan

Archief-foto © Pixabay

VLISSINGEN – De politie hield vannacht een verdachte (28) uit Vlissingen met gepast geweld aan omdat hij een portier van een horecagelegenheid aan de Nieuwendijk aanviel.

Vermoedelijk ontstond er ruzie in een horecagelegenheid aan de Nieuwendijk. De portiers traden op, maar één van de klanten gedroeg zich agressief toen hij naar buiten werd gebracht. Hij heeft vermoedelijk een portier geslagen.

De politie werd ingeschakeld, dit gebeurde rond 03.45 uur. De verdachte verzette zich tegen zijn aanhouding. Daarop hebben agenten de wapenstok gebruikt waarna hij kon worden geboeid. Hij zit vast voor verhoor. Tegen de verdachte is aangifte van mishandeling gedaan.

Vorig artikelJongen (15) aangehouden na bedreiging op Lange Zelke
Volgend artikelBromfietser probeert controle te ontvluchten in Ritthem
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier