Vlissinger (28) valt portier van horecagelegenheid aan

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie hield vannacht een verdachte (28) uit Vlissingen met gepast geweld aan omdat hij een portier van een horecagelegenheid aan de Nieuwendijk aanviel.

Vermoedelijk ontstond er ruzie in een horecagelegenheid aan de Nieuwendijk. De portiers traden op, maar één van de klanten gedroeg zich agressief toen hij naar buiten werd gebracht. Hij heeft vermoedelijk een portier geslagen.

- Advertentie -

De politie werd ingeschakeld, dit gebeurde rond 03.45 uur. De verdachte verzette zich tegen zijn aanhouding. Daarop hebben agenten de wapenstok gebruikt waarna hij kon worden geboeid. Hij zit vast voor verhoor. Tegen de verdachte is aangifte van mishandeling gedaan.

- Advertentie -
Vorig artikelJongen (15) aangehouden na bedreiging op Lange Zelke
Volgend artikelBromfietser probeert controle te ontvluchten in Ritthem
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.