Oudere man ‘knock out’ geslagen na woordenwisseling

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft gisteravond een bewoner van de Breewaterstraat aangehouden die ’s middags een 73-jarige man zou hebben mishandeld.

Volgens getuigen kwam de verdachte zijn woning uit toen de 73-jarige man zijn auto parkeerde in de Noordzeestraat. Er zou een woordenwisseling zijn ontstaan. Daarbij sloeg de verdachte het slachtoffer ‘knock out’. Een van de getuigen bracht de 73-jarige naar zijn woning. Het slachtoffer werd per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd en mocht dezelfde dag al terug naar huis.

- Advertentie -

De man heeft aangifte gedaan. De verdachte is aangehouden en zit nog vast.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer kan snel retour na melding uit woonzorgcentrum
Volgend artikelPolitie houdt drie overtreders aan en deelt bekeuringen uit
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).