Drie aanhoudingen en huiszoeking na tip van uitkeringsinstantie

© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie doet op dit moment onderzoek naar witwassen en fraude in een woning aan het Mondriaanplantsoen, drie vrouwen zijn aangehouden.

Volgens de politie zijn vanochtend omstreeks 7.00 uur drie vrouwen aangehouden, ze behoren tot dezelfde familie. Bij de huiszoeking wordt gebruik gemaakt van een politiehond die getraind is om geld te vinden.

- Advertentie -

Het witwasonderzoek is gestart na een melding van een uitkeringsinstantie.

Bij de woning is beslag gelegd op twee dure auto’s, aldus de politie zojuist. Ze worden opgehaald door een bergingsbedrijf.

Update 9.00 uur – Rond half acht is een jongen aangehouden die ook familie is van het drietal. Inmiddels heeft de politie mogelijk nagemaakte merkkleding in beslag genomen, de kleding bevond zich in een winkel aan de Lange Zelke (foto onder). Ook daar is de speurhond ingezet. Een politiewoordvoerder bevestigt dat de inval aan de Lange Zelke een vervolg is op de actie eerder vanochtend aan het Mondriaanplantsoen.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -
Vorig artikelVerdachte dodelijk ongeval Sottegemstraat aangehouden
Volgend artikelWinkel in Lange Zelke blijft leeg achter na inval en aanhoudingen
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).