Vrouw gewond door val met scooter op Nieuwendijk

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een jonge vrouw is vanmiddag met spoed naar het ziekenhuis gebracht nadat ze met haar scooter lelijk ten val kwam op de Nieuwendijk.

Ter hoogte van het museum ging de vrouw rond 13.00 uur onderuit, voor zover bekend was er geen ander voertuig bij het ongeval betrokken. Getuigen schoten meteen te hulp. Binnen enkele minuten arriveerde de politie. Het slachtoffer was bij kennis en werd, totdat de ambulance ter plekke kwam, afgedekt met een reddingsdeken teneinde onderkoeling te voorkomen.

- Advertentie -

Een politie-agent heeft de scooter naar het bureau aan de Breestraat gebracht.

- Advertentie -
Vorig artikelGewonde bij ongeval op bedrijventerrein Ritthem
Volgend artikelPolitie betreedt woning Bouwen Ewoutstraat na alarm buurtbewoonster
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).