Politie betreedt woning Bouwen Ewoutstraat na alarm buurtbewoonster

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – De politie is vanmiddag een woning aan de Bouwen Ewoutstraat binnengegaan, volgens een melding lag daar een man op de grond.

De melding was gedaan door een buurtbewoonster. Ze verklaarde tegenover 112 Vlissingen & Souburg in het pand een dronken man te hebben aangetroffen, waarop ze de hulpdiensten belde. Agenten betraden rond 16.30 uur de woning. Een agente zei tegen de vrouw: “We gaan even met meneer praten”.

Tien minuten later kwam ambulance 125 ter plekke. Kort daarop vertrok de politie. Nadere informatie blijft vooralsnog achterwege.

Gistermiddag werden politie en ambulance met spoed opgeroepen voor een noodgeval in de Coosje Buskenstraat (foto). Er leek een probleem te zijn met een Somalische man. De ambulance-medewerkers hadden ter plekke al snel in de gaten dat er geen medische urgentie was.

De man is gelegitimeerd, achter in de politiewagen gezet en vervoerd naar, waarschijnlijk, Middelburg.

Vorig artikelVrouw gewond door val met scooter op Nieuwendijk
Volgend artikelLichaam aangetroffen bij flat in Paauwenburg, geen informatie omtrent doodsoorzaak
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier