Lichaam aangetroffen bij flat in Paauwenburg, geen informatie omtrent doodsoorzaak

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een overleden persoon is vanmiddag aangetroffen bij een van de torenflats in Paauwenburg, tegen de avond heeft de politie het onderzoek ter plekke afgesloten.

Omstreeks 16.00 uur werd 112 gebeld en spoedden ambulancedienst, politie en brandweer zich naar de Troelstraweg. De opgeroepen traumahelikopter uit Rotterdam bleek al snel overbodig aangezien de gevonden persoon overleden was.

- Advertentie -

Aanvankelijk legden de hulpverleners een wit laken over het stoffelijk overschot. Later plaatste de brandweer schermen. Agenten belden op meerdere adressen in de flat aan om informatie te vergaren. Ook twee medewerkers van Forensische Opsporing deden onderzoek.

Om 17.50 uur kwam een rouwauto ter plaatse (foto).

De politie heeft geen informatie verstrekt. Op 28 september jongstleden werd bij een flat verderop, aan de Van Raaltestraat, nog het levenloze lichaam van een vrouw gevonden.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -
Vorig artikelPolitie betreedt woning Bouwen Ewoutstraat na alarm buurtbewoonster
Volgend artikelVeilig Thuis grijpt in na mishandeling kind bij supermarkt
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).