Veilig Thuis grijpt in na mishandeling kind bij supermarkt

© Foto: Veilig Thuis Zeeland (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een kind van naar schatting 9 jaar is woensdagmiddag zwaar mishandeld op het parkeerterrein bij een supermarkt aan de Mercuriusweg.

Het jongetje werd, mogelijk door zijn vader, tegen een geparkeerd busje geduwd en kwam daarbij ten val. Vervolgens kreeg hij meerdere vuistslagen te verwerken. Eerst op het parkeerterrein, daarna achter in een personenwagen waarin zich meerdere personen bevonden.

- Advertentie -

De man die de klappen uitdeelde, riep herhaaldelijk “Doe normaal!” Uiteindelijk reed hij weg met – waarschijnlijk – zijn gezin.

Twee getuigen waren geschokt door het buitensporige geweld en gaven het kenteken van de personenwagen door aan het meldpunt Veilig Thuis. Medewerkers van deze organisatie bezochten het gezin woensdagavond. Ze kregen weinig medewerking van de ouders.

Veilig Thuis doet verder geen mededeling omwille van privacy-overwegingen. Onbekend blijft vooralsnog of de politie bij de zaak betrokken is.

- Advertentie -
Vorig artikelLichaam aangetroffen bij flat in Paauwenburg, geen informatie omtrent doodsoorzaak
Volgend artikelTwee mannen raken gewond bij steekincident maar weigeren onderzoek
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).