Twee mannen raken gewond bij steekincident maar weigeren onderzoek

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Vannacht heeft in het centrum van Vlissingen een mogelijk steekincident plaatsgevonden. Twee mannen raakten hierbij gewond.

De politie doet onderzoek naar een mogelijk steekincident dat zich in de nacht van vrijdag 18 op zaterdag 19 oktober 2019 rond 03.40 uur heeft afgespeeld in het centrum van Vlissingen. Daarbij raakten twee mannen gewond. Ze hebben zich korte tijd later bij de Huisartsenpost gemeld. Wat zich precies heeft afgespeeld, is nog onduidelijk. De mannen weigeren vooralsnog mee te werken aan het onderzoek.

De een, een 31-jarige inwoner van Vlissingen, weigerde te vertellen hoe hij gewond is geraakt, wilde geen aangifte doen en vertrok. De ander, een 23-jarige man (woonplaats onbekend), is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Ook hij wilde niks vertellen.

De politie doet nog aanvullend onderzoek. Mocht dit niks opleveren, dan sluit de politie het onderzoek.

Vorig artikelVeilig Thuis grijpt in na mishandeling kind bij supermarkt
Volgend artikelFietsster gewond geraakt bij eenzijdig ongeval Vlissingen
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier