Bootje in de problemen bij Vlissingen

© Foto: KNRM Breskens
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Reddingboot Zeemanshoop is woensdag aan het einde van de ochtend uitgevaren voor een visboot met motorproblemen voor Vlissingen. De visboot is op sleep genomen en veilig afgemeerd in Vlissingen.

Twee vissers waren aan het vissen voor Vlissingen en besloten om weg te gaan. Ze probeerden de motor te starten maar deze werkte niet en ze vermoedden dat het ankertouw in de schroef gedraaid zat. Omdat ze dichtbij de vaargeul lagen en ook die kant op dreigden te drijven, besloten ze hulp in te roepen via de Nederlandse Kustwacht.

- ADVERTENTIE -

De kustwacht laat de piepers van de Zeemanshoop afgaan en kort na alarm vertrekt de bemanning richting de visboot. Ter plaatse wordt een sleepverbinding gemaakt en gaat de visboot op sleeptouw naar de buitenhaven van Vlissingen. Als de visboot veilig afgemeerd ligt, gaat de Zeemanshoop retour station.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!