Bestuurder (38) betrapt op het rijden onder invloed van drugs en alcohol

© Foto: Pixabay (archief)
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Gisteravond rond middernacht heeft de politie een 38-jarige bestuurder betrapt op het rijden onder invloed van drugs. De man kreeg een rijverbod van 24 uur.

Omstreeks 23.55 uur hield de politie op de Hogeweg in Vlissingen een 38-jarige man uit diezelfde gemeente staande voor een controle. De uitslag van de blaastest was ‘F’, dit is de hoogste score. Ook moest de man een speekseltest doen. Hieruit bleek dat de man ook onder invloed was van THC.

- ADVERTENTIE -

Op het politiebureau nam een GGD-arts bloed van de man af, dit is voor onderzoek opgestuurd naar het Nederlands Forensisch Instituut (NFI). “Als de uitslag hiervan binnen is, zal de officier van Justitie een beslissing nemen”, aldus een woordvoerster van de politie. De man kreeg een rijverbod opgelegd van 24 uur.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!