Bestuurder (38) betrapt op het rijden onder invloed van drugs en alcohol

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Gisteravond rond middernacht heeft de politie een 38-jarige bestuurder betrapt op het rijden onder invloed van drugs. De man kreeg een rijverbod van 24 uur.

Omstreeks 23.55 uur hield de politie op de Hogeweg in Vlissingen een 38-jarige man uit diezelfde gemeente staande voor een controle. De uitslag van de blaastest was ‘F’, dit is de hoogste score. Ook moest de man een speekseltest doen. Hieruit bleek dat de man ook onder invloed was van THC.

- Advertentie -

Op het politiebureau nam een GGD-arts bloed van de man af, dit is voor onderzoek opgestuurd naar het Nederlands Forensisch Instituut (NFI). “Als de uitslag hiervan binnen is, zal de officier van Justitie een beslissing nemen”, aldus een woordvoerster van de politie. De man kreeg een rijverbod opgelegd van 24 uur.

- Advertentie -
Vorig artikelBootje in de problemen bij Vlissingen
Volgend artikelSteekpartij in Vlissingen, politie doet onderzoek
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.