Man (19) loopt gebroken kaak op door mishandeling bij hockeyfeest

© Foto: Pixabay

VLISSINGEN – Tijdens een feestje bij Hockeyclub Walcheren zijn eerder deze maand twee personen mishandeld, een van hen liep een gebroken kaak op.

De politie heeft dit vandaag bekendgemaakt en zoekt getuigen alsmede eventuele andere slachtoffers.

Het feestje vond plaats op zaterdagavond 10 november aan de Sportweg. Twee slachtoffers hebben nadien aangifte gedaan. Een 19-jarige feestganger zag omstreeks 1.30 uur dat een bekende van hem een klap op zijn hoofd kreeg in de toiletruimte. Hij sprak de persoon aan die geslagen had, kreeg een duw en viel. Een kwartier later sprak hij buiten dezelfde persoon aan. Hij kreeg een forse klap op zijn gezicht en viel opnieuw. In het ziekenhuis bleek zijn kaak op meerdere plekken gebroken.

Rond 2.30 uur stond een 20-jarige man stil op zijn fiets toen een andere jongeman op hem af kwam en een fietslampje afpakte. Hij vroeg de jongeman wat hij deed. Het antwoord bestond uit “Wat wil je doen dan?!” plus een vuistslag. De 20-jarige viel van zijn fiets en werd door meerdere jongens geschopt. Beveiligers hielden de jongens verder tegen.

Volgens de politie is niet duidelijk of het bij deze twee mishandelingen om dezelfde dader gaat. De politie komt graag in contact met getuigen en mogelijke andere slachtoffers, onder wie de jongen die geslagen werd in de toiletruimte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier