Enkele brandjes tijdens Oudjaarsdag in de gemeente Vlissingen

Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De brandweer heeft verschillende meldingen van brandjes gehad in de gemeente Vlissingen. Het betroffen vaak meldingen van containerbranden.

De eerste melding betrof een containerbrand op de Roerstraat in Oost-Souburg. Vervolgens werd er ruim een uur later een andere melding gedaan op de kruising van de Vlissingsestraat en de Burchtstraat in Oost-Souburg. Weer een uur later werd er eveneens een containerbrand gemeld op de Kromwegesingel in Oost-Souburg.

- ADVERTENTIE -

In de avond werden er ook enkele meldingen gedaan. Zo begon de avond voor de brandweer van Oost-Souburg met een melding op de Verlengde Kanaalstraat in Oost-Souburg. In Vlissingen werd iets over 18.30 uur een buitenbrand gemeld op de Rozengracht. De brandweer van Vlissingen maakte een korte zoekslag maar kon niets ernstigs aantreffen. Tegen 21.00 uur werd er een containerbrand gemeld op de Leeghwaterstraat in Vlissingen. Nadat de brandweer de container vulde met water, was de brand meester en konden zij weer vertrekken.

Omdat niet alle meldingen bekend zijn bij ons, kan het soms voorkomen dat er meldingen missen. Zo vond er tegen 21.00 uur ook een autobrand plaats op de Irislaan in Vlissingen. De voertuigbrand werd geblust door de brandweer in Middelburg.

Zie hieronder een kaart met een overzicht van alle bekende meldingen voor de brandweer in de gemeente Vlissingen.

(onderstaande kaart zal bijgewerkt worden)

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!