Brandweer vermoedt opzet bij autobrand Irislaan, politie doet onderzoek

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – De politie onderzoekt een autobrand op de Irislaan en een verkeersongeval op de Spuikomweg, beide vonden plaats in de nacht van oud en nieuw.

De brandweer vermoedt opzet bij de brand in de Irislaan waarbij een personenwagen deels in vlammen opging. Daarom onderzoekt de politie de zaak. Volgens een woordvoerster zijn er nog geen resultaten. Over de commotie ter plekke en de inbeslagname van een houten knuppel is niets bekendgemaakt.

Na het eerder door 112 Vlissingen & Souburg gemelde verkeersongeval op de Spuikomweg waar rond middernacht een auto van de weg raakte, is volgens de politie de 38-jarige bestuurder uit Vlissingen door agenten naar het bureau overgebracht. De analyse van het afgenomen bloed zal uit moeten wijzen of de man onder invloed heeft gereden.

Update 4 januari – Volgens niet officieel bevestigde informatie zou een getuige zich bij de politie hebben gemeld, hij zag de brandstichter op de Irislaan wegrijden in een auto. Het zou gaan om een man van ongeveer 20 jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier