Vals geld en drugs aangetroffen in Vlissingse kelderbox

Foto: Wijkagenten Vlissingen

VLISSINGEN – In een kelderbox in Vlissingen heeft de politie vanmiddag ondermeer heroïne, cocaïne, versnijdingsmiddelen en vals geld aangetroffen. De eigenaar van de box is meteen gehoord.

Dat melden de Vlissingse wijkagenten. De locatie is niet bekendgemaakt. Ook het bedrag aan vals geld niet. Op een gepubliceerde foto is 210 euro te zien. De politie vond ruim honderd gram heroïne, 11 gram cocaïne, meer dan 700 gram versnijdingsmiddelen, een taser en een hasjpers.

Op basis van bestaande informatie verrichtten de Walcherse wijkagent ondermijning en de wijkagent drugs vanmiddag het onderzoek. De eigenaar van de kelderbox wordt beschouwd als verdachte. Het onderzoek gaat verder.

Update 4 januari – De politie Zeeland-West-Brabant voegt toe dat het gaat om een schuur aan de Hercules Segherslaan. De aangehouden verdachte is een 23-jarige vrouw. Naast de genoemde spullen werden nog armaturen, assimilatielampen, transformatoren en een gestolen snorfiets aangetroffen. De eigenaar van de snorfiets is daarover ingelicht.

Vorig artikelBrandweer vermoedt opzet bij autobrand Irislaan, politie doet onderzoek
Volgend artikelGrote maar loze inzet voor paraglider bij Valkenisse
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier