Twee bestuurders betrapt op het rijden onder invloed bij controles Walcheren

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN/ MIDDELBURG – Bij controles op Walcheren zijn gisteravond en vannacht 452 bestuurders gecontroleerd. Twee hiervan werden betrapt op het rijden onder invloed.

In Vlissingen bleek één bestuurder onder invloed van alcohol. Hij kreeg een rijverbod van 5 uur opgelegd. Ook werd tegen hem proces-verbaal opgemaakt.

- Advertentie -

Een andere bestuurder, een 28-jarige man uit Tholen, werd betrapt op het rijden onder invloed van drugs. Bij de man werden een gebruikershoeveelheid amfetamine en een verboden mes aangetroffen. Deze goederen zijn door de politie in beslag genomen. Een arts heeft bij de man bloed afgenomen, dit zal worden opgestuurd naar het NFI voor onderzoek. De 28-jarige man kreeg een rijverbod van 24 uur en ook tegen hem werd proces-verbaal opgemaakt.

- Advertentie -
Vorig artikelMinderjarige scooterrijder probeert drugs te verstoppen na ongeval
Volgend artikelJongen (12) doorverwezen naar HALT om posten foto van nepwapen op social media
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.