In totaal 60 kilo aan cocaïne onderschept in haven Vlissingen

© Foto: Pixabay

VLISSINGEN-OOST – De douane heeft bij controles in de haven van Vlissingen op 13 februari en op 25 februari cocaïne aangetroffen.

Op 13 februari vond de douane 45 kilo cocaïne op een schip dat afkomstig was uit Equador. De drugs waren verstopt in de wanden van het ruim van het schip. De drugs zijn in beslag genomen en vernietigd.

25 februari onderschepte de douane 15 kg cocaïne op een schip dat afkomstig was uit Peru. Ook hier waren de drugs verstopt in de wanden en het plafond van het ruim van het vaartuig. De drugs zijn in beslag genomen en vernietigd.

Vorig artikelVerstekelingen aan boord van schip in Vlissingen-Oost
Volgend artikelFelle brand in sloopwoning Nieuw Bonedijkelaan Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier