Stank in riool De Kempenaerstraat blijkt benzinelucht, bewoners weer naar huis

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – De bewoners wie gisteren geadviseerd werd elders te verblijven vanwege stankoverlast, morgen weer naar huis. De stank blijkt een benzinelucht te zijn die vanuit het riool te woningen binnendrong.

Gisteren is het riool plaatselijk geïnspecteerd in de omgeving van de De Kempenaerstraat. De vloeistof, een op het rioolwater drijvende laag die een benzineachtige geur afgaf, is uit de rioolput weggezogen. Vervolgens is het riool voor de betreffende woningen doorgespoeld. Vanwege de geur werd bewoners van twee woningen geadviseerd elders te verblijven.

- Advertentie -

Vandaag zijn er wederom metingen door de brandweer gedaan. Deze metingen geven normale, acceptabele waarden aan. De bewoners mogen terug naar hun woning. Het is onbekend hoe de vloeistof in het riool terecht is gekomen.

Zie ook:
Stankoverlast in de Kempenaerstraat, bewoners krijgen advies naar elders te gaan (7 maart 2020)

- Advertentie -
Vorig artikelStankoverlast in De Kempenaerstraat, bewoners krijgen advies naar elders te gaan
Volgend artikelAuto in brand op Leeghwaterstraat
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.