Brandweer ventileert keuken van woning in Rosenburg

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -

VLISSINGEN – De brandweer is tegen het einde van de middag uitgerukt voor rookoverlast in de keuken van een woning aan de Marga Klompelaan.

Een deel van de woning stond onder de rook, maar er hoefde voor zover bekend niet geblust te worden. Twee politiemedewerkers konden al snel retour. De brandweerlieden van de post Stromenweg ventileerden de ruimtes waar nodig en hielpen een bewoonster: ze kreeg een zuurstofmasker, mogelijk had ze rook ingeademd.

- Advertentie -

Over de oorzaak van de rookontwikkeling is niets bekendgemaakt.

- Advertentie -
Vorig artikelPersoon uit Oost-Souburg besmet met coronavirus
Volgend artikelDronken Vlissinger (45) rijdt weg na botsing met auto
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).