Dronken Vlissinger (45) rijdt weg na botsing met auto

© Archief-foto 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Maandagmiddag heeft de politie een 45-jarige bestuurder uit Vlissingen aangehouden opgepakt nadat hij was weggereden na een botsing. De man bleek ook onder invloed te zijn.

Een getuige zag maandagmiddag in de Schutterijstraat in Vlissingen de bestuurder van een personenauto tegen een andere auto aanrijden. De bestuurder stapte uit, keek naar de schade en stapte vervolgens weer in zijn auto en reed weg. De getuige meldde nog dat het leek of de bestuurder gedronken had.

- ADVERTENTIE -

Omdat deze getuige zo netjes was om de kentekens van beide auto’s te noteren, waren agenten er snel achter dat de betreffende bestuurder een 45-jarige man uit Vlissingen was geweest. Ze brachten hem een bezoekje en troffen hem thuis. De man bleek inderdaad onder invloed van alcohol te zijn. De man is aangehouden en meegenomen naar het bureau. Daar moest hij een ademanalyse ondergaan waaruit bleek dat hij bijna vijf keer teveel had gedronken.

De man heeft een verklaring afgelegd en tegen hem zal proces-verbaal worden opgemaakt. Na het afleggen van zijn verklaring mocht de man weer naar huis. De benadeelde, de vrouw wiens geparkeerde auto beschadigd was, gaat aangifte doen van het wegrijden na het veroorzaken van schade.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!