Grote inzet hulpdiensten voor medisch spoedgeval op Badstrand

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Politie, brandweer, strandwacht en meerdere ambulanceteams zijn vanmiddag ingezet voor een medisch spoedgeval op het Badstrand.

Langs de waterlijn lag omstreeks 13.40 uur een persoon met gezondheidsklachten. De opgeroepen hulpverleners snelden lopend of per strandjeep toe vanaf de Boulevard Evertsen en het Nollehoofd. Na behandeling op het zand (foto) werd een brancard met de patiënt achter op de strandjeep naar het Nollehoofd gereden. Daarvandaan vertrok, om kwart over twee, een van de ambulances met spoed naar het ziekenhuis.

- ADVERTENTIE -

Even later verscheen op de Boulevard Evertsen ladderwagen 4550 van de post Stromenweg om een bewoner vanaf de derde verdieping van een flat naar beneden te vervoeren (foto onder). Beneden stond ambulance 123 gereed.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!