Jonge bestuurder onder invloed van drugs achter het stuur

© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
- Advertentie -

VLISSINGEN – Afgelopen weekend controleerde de politie een auto met daarin twee jongemannen. De bestuurder bleek te rijden onder invloed, in de auto werd 24,5 gram hennep aangetroffen samen met één pil harddrugs.

De politie controleerde tijdens de nachtdienst afgelopen weekend een auto in Vlissingen. In de auto werd zo’n 24,5 gram hennep aangetroffen. De bijrijder, een jongen van 17 jaar, bleek een boksbeugel en één pil harddrugs bij te hebben.

- Advertentie -

De bestuurder van het voertuig, een jongeman die net 18 jaar was geworden en die net zijn rijbewijs had gehaald, verkeerde onder invloed van THC, zo bleek uit een speekseltest. Tegen beiden is proces-verbaal opgemaakt. De 17-jarige bijrijder werd doorverwezen naar bureau HALT. De boksbeugel is in beslag genomen.

- Advertentie -
Vorig artikelGrote inzet hulpdiensten voor medisch spoedgeval op Badstrand
Volgend artikelOpnieuw Vlissinger besmet met coronavirus (COVID-19)
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.