Jonge bestuurder onder invloed van drugs achter het stuur

© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Afgelopen weekend controleerde de politie een auto met daarin twee jongemannen. De bestuurder bleek te rijden onder invloed, in de auto werd 24,5 gram hennep aangetroffen samen met één pil harddrugs.

De politie controleerde tijdens de nachtdienst afgelopen weekend een auto in Vlissingen. In de auto werd zo’n 24,5 gram hennep aangetroffen. De bijrijder, een jongen van 17 jaar, bleek een boksbeugel en één pil harddrugs bij te hebben.

- ADVERTENTIE -

De bestuurder van het voertuig, een jongeman die net 18 jaar was geworden en die net zijn rijbewijs had gehaald, verkeerde onder invloed van THC, zo bleek uit een speekseltest. Tegen beiden is proces-verbaal opgemaakt. De 17-jarige bijrijder werd doorverwezen naar bureau HALT. De boksbeugel is in beslag genomen.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!