Jonge bestuurder onder invloed van drugs achter het stuur

© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant

VLISSINGEN – Afgelopen weekend controleerde de politie een auto met daarin twee jongemannen. De bestuurder bleek te rijden onder invloed, in de auto werd 24,5 gram hennep aangetroffen samen met één pil harddrugs.

De politie controleerde tijdens de nachtdienst afgelopen weekend een auto in Vlissingen. In de auto werd zo’n 24,5 gram hennep aangetroffen. De bijrijder, een jongen van 17 jaar, bleek een boksbeugel en één pil harddrugs bij te hebben.

De bestuurder van het voertuig, een jongeman die net 18 jaar was geworden en die net zijn rijbewijs had gehaald, verkeerde onder invloed van THC, zo bleek uit een speekseltest. Tegen beiden is proces-verbaal opgemaakt. De 17-jarige bijrijder werd doorverwezen naar bureau HALT. De boksbeugel is in beslag genomen.

Vorig artikelGrote inzet hulpdiensten voor medisch spoedgeval op Badstrand
Volgend artikelOpnieuw Vlissinger besmet met coronavirus (COVID-19)
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier