Opnieuw Vlissinger besmet met coronavirus (COVID-19)

© Foto: Pixabay

VLISSINGEN – In Zeeland zijn zes nieuwe patiënten positief getest op het coronavirus (COVID-19). Het betreft personen uit Middelburg, Hansweert, Yerseke, Terneuzen, Vlissingen en Sluis.

Er zijn nu 33 bevestigde besmettingen met het virus in Zeeland.

GGD Zeeland volgt de richtlijnen van het RIVM. Niet iedereen wordt nog getest op het coronavirus. Het RIVM heeft het testbeleid veranderd om vooral kwetsbare mensen beter te kunnen vinden en op tijd te kunnen behandelen. Onder de groep kwetsbare mensen vallen: mensen van 70 jaar en ouder en mensen met onderliggend lijden.

De (huis)arts bepaalt of iemand met klachten getest moet worden. Personen die niet getest worden maar meer dan 38 graden koorts hebben en hoesten en benauwd zijn moeten thuisblijven, totdat ze 24 uur klachtenvrij zijn.

Vorig artikelJonge bestuurder onder invloed van drugs achter het stuur
Volgend artikelVier nieuwe Corona-patiënten in Zeeland, 1 in Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier