Opnieuw Vlissinger besmet met coronavirus (COVID-19)

© Foto: Pixabay
- Advertentie -

VLISSINGEN – In Zeeland zijn zes nieuwe patiënten positief getest op het coronavirus (COVID-19). Het betreft personen uit Middelburg, Hansweert, Yerseke, Terneuzen, Vlissingen en Sluis.

Er zijn nu 33 bevestigde besmettingen met het virus in Zeeland.

- Advertentie -

GGD Zeeland volgt de richtlijnen van het RIVM. Niet iedereen wordt nog getest op het coronavirus. Het RIVM heeft het testbeleid veranderd om vooral kwetsbare mensen beter te kunnen vinden en op tijd te kunnen behandelen. Onder de groep kwetsbare mensen vallen: mensen van 70 jaar en ouder en mensen met onderliggend lijden.

De (huis)arts bepaalt of iemand met klachten getest moet worden. Personen die niet getest worden maar meer dan 38 graden koorts hebben en hoesten en benauwd zijn moeten thuisblijven, totdat ze 24 uur klachtenvrij zijn.

- Advertentie -
Vorig artikelJonge bestuurder onder invloed van drugs achter het stuur
Volgend artikelVier nieuwe Corona-patiënten in Zeeland, 1 in Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.