© Foto: Pixabay

VLISSINGEN – In Zeeland zijn vier nieuwe patiënten positief getest op het coronavirus (COVID-19). Het betreft personen uit Krabbendijke, Oostkapelle, Vlissingen en Yerseke. Dit is na laboratoriumonderzoek vastgesteld.

Er zijn nu 37 bevestigde besmettingen met het coronavirus (COVID-19) in Zeeland. Het aantal positieve besmettingen wordt elke ochtend bijgewerkt en in deze update meegenomen.

Niet iedereen wordt nog getest op het coronavirus. Het RIVM heeft het testbeleid veranderd om vooral kwetsbare mensen beter te kunnen vinden en op tijd te kunnen behandelen. Onder de groep kwetsbare mensen vallen: mensen van 70 jaar en ouder en mensen met onderliggend lijden. De (huis)arts bepaalt of iemand met klachten getest moet worden. Personen die niet getest worden maar meer dan 38 graden koorts hebben en hoesten en benauwd zijn, moeten thuis blijven, totdat ze 24 uur klachtenvrij zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier