Man aangehouden met cocaïne op parkeerplaats bij Gamma

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een 22-jarige Schiedammer is vannacht aangehouden voor cocaïnebezit op de parkeerplaats langs de Govert Flincklaan.

Agenten zagen om kwart voor drie een personenwagen staan en besloten de inzittenden te controleren. Ze roken meteen een hennepgeur. Bij een van de passagiers troffen ze niets aan, de andere passagier haalde een gebruikershoeveelheid softdrugs tevoorschijn. De bestuurder, een 22-jarige man uit Schiedam, werkte niet echt mee, uiteindelijk bleek ook hij een kleine hoeveelheid softdrugs in zijn jaszak te hebben, alsmede zes gram cocaïne.

- Advertentie -

Voor het bezit van harddrugs is hij aangehouden en naar het politiebureau overgebracht voor het afleggen van een verklaring. De andere twee mannen zijn niet aangehouden, aldus politie.nl.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie treft wietkwekerij aan met driehonderd planten
Volgend artikelTwee nieuwe besmettingen coronavirus in de gemeente Vlissingen
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).