Twee nieuwe besmettingen coronavirus in de gemeente Vlissingen

© Foto: Pixabay
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Sinds gisteren zijn in Zeeland twintig mensen positief getest op het nieuwe coronavirus. Het betreft inwoners uit Tholen (5), Oost-Souburg, Zierikzee, Aagtekerke, Goes (5), Vlissingen, Arnemuiden, Grouw, Poortvliet, Sint-Annaland (2) en Zaamslag.

Daarmee komt het totaal aantal positief geteste mensen op 108. In totaal zijn er vijf personen overleden in Zeeland aan het virus.

- ADVERTENTIE -

Het werkelijke aantal besmettingen met het nieuwe coronavirus ligt hoger dan het aantal dat hier genoemd wordt. Dit komt doordat niet iedereen met een mogelijke besmetting getest wordt, maar vooral patiënten die zo ziek zijn dat ze in het ziekenhuis opgenomen worden en zorgverleners.

Het testbeleid is aangepast om vooral kwetsbare mensen beter te kunnen vinden en op tijd te kunnen behandelen.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!