Twee nieuwe besmettingen coronavirus in de gemeente Vlissingen

© Foto: Pixabay

VLISSINGEN – Sinds gisteren zijn in Zeeland twintig mensen positief getest op het nieuwe coronavirus. Het betreft inwoners uit Tholen (5), Oost-Souburg, Zierikzee, Aagtekerke, Goes (5), Vlissingen, Arnemuiden, Grouw, Poortvliet, Sint-Annaland (2) en Zaamslag.

Daarmee komt het totaal aantal positief geteste mensen op 108. In totaal zijn er vijf personen overleden in Zeeland aan het virus.

Het werkelijke aantal besmettingen met het nieuwe coronavirus ligt hoger dan het aantal dat hier genoemd wordt. Dit komt doordat niet iedereen met een mogelijke besmetting getest wordt, maar vooral patiënten die zo ziek zijn dat ze in het ziekenhuis opgenomen worden en zorgverleners.

Het testbeleid is aangepast om vooral kwetsbare mensen beter te kunnen vinden en op tijd te kunnen behandelen.

Vorig artikelMan aangehouden met cocaïne op parkeerplaats bij Gamma
Volgend artikelNieuwe coronabesmettingen, onder andere in Oost-Souburg
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier