Twee nieuwe besmettingen coronavirus in de gemeente Vlissingen

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Sinds gisteren zijn in Zeeland twintig mensen positief getest op het nieuwe coronavirus. Het betreft inwoners uit Tholen (5), Oost-Souburg, Zierikzee, Aagtekerke, Goes (5), Vlissingen, Arnemuiden, Grouw, Poortvliet, Sint-Annaland (2) en Zaamslag.

Daarmee komt het totaal aantal positief geteste mensen op 108. In totaal zijn er vijf personen overleden in Zeeland aan het virus.

- Advertentie -

Het werkelijke aantal besmettingen met het nieuwe coronavirus ligt hoger dan het aantal dat hier genoemd wordt. Dit komt doordat niet iedereen met een mogelijke besmetting getest wordt, maar vooral patiënten die zo ziek zijn dat ze in het ziekenhuis opgenomen worden en zorgverleners.

Het testbeleid is aangepast om vooral kwetsbare mensen beter te kunnen vinden en op tijd te kunnen behandelen.

- Advertentie -
Vorig artikelMan aangehouden met cocaïne op parkeerplaats bij Gamma
Volgend artikelNieuwe coronabesmettingen, onder andere in Oost-Souburg
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.