‘Baldadige’ persoon zakt door het dak van bedrijfshal Edisonweg

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanavond rond 20.00 uur is iemand door het dak van een bedrijfshal aan de Edisonweg gezakt, de brandweer heeft een deur van de hal opengezaagd om bij het slachtoffer te geraken.

Volgens een hulpverlener was er baldadigheid in het spel. Aanvankelijk praatte een politie-agent door het gat in het dak met de gevallen persoon. De hal was gesloten. Even later kwam de brandweer, die zaagde een deur open, pas toen kon van dichterbij bekeken worden hoe het ging met het slachtoffer. Hij of zij lag achter in de hal op de grond.

- Advertentie -

Inmiddels was ook de Rotterdamse traumahelikopter onderweg. Toen die ter hoogte van Dreischor vloog, werd aan de Edisonweg duidelijk dat het Mobiel Medisch Team terug naar Rotterdam kon. Over de toestand van het slachtoffer is niets bekendgemaakt.

- Advertentie -
Vorig artikelAfgelopen weekend vier nieuwe besmettingen in de gemeente Vlissingen
Volgend artikelVeel rook in tuin woning Hobeinstraat
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).