‘Drugspand’ gesloten op Het Fort

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – De burgemeester heeft gisteren een woning aan de Menno van Coehoorngracht gesloten omdat er hard- en softdrugs aangetroffen waren.

De maatregel, op advies van de politie, geldt zoals gebruikelijk voor drie maanden. Op het raam aan de straatzijde van huisnummer 3 is het bekende aanplakbiljet zichtbaar. Omwonenden hebben een brief van de burgemeester ontvangen met uitleg (zie onder).

- Advertentie -

De politie vond de hard- en softdrugs tijdens een opsporingsonderzoek in december 2019. Onduidelijk is waarom de maatregel pas gisteren inging. Het besluit van de burgemeester werd genomen op grond van de Opiumwet, zo meldt vandaag de gemeente Vlissingen.

- Advertentie -
Vorig artikelVeel rook in tuin woning Hobeinstraat
Volgend artikelDrugs aangetroffen bij controle, twee mannen aangehouden
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).