Drugs aangetroffen bij controle, twee mannen aangehouden

© Foto: Pixabay (archief)
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Bij de controle van een personenauto op de Koningsweg in Vlissingen werd gisteravond bijna 100 gram hennep en bijna 36 gram hasj aangetroffen door agenten. Twee mannen die in de auto zaten zijn aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex.

Agenten lieten de auto stoppen op de Koningsweg. Bij controle van de bestuurder bleek dat deze man, een 20-jarige Vlissinger, helemaal geen rijbewijs had. Hem is proces-verbaal aangezegd. De agenten zagen in de auto een blok hasj liggen. Om uitlevering van alle drugs werd gevraagd en zowel de bestuurder van de auto als de 21-jarige Rotterdamse bijrijder zijn aangehouden. De agenten doorzochten vervolgens de auto, fouilleerden de verdachten en troffen bijna 100 gram hennep aan. Voor verder onderzoek is ook de auto in beslag genomen.

- ADVERTENTIE -

De mannen zijn overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar worden zij vrijdag gehoord.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!