Vlissinger (72) met slokje op rijdt tuin in na botsing en vertrekt

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Een 72-jarige man die gisteravond doorreed na een botsing op de Dreesstraat heeft kort daarop huisbezoek gekregen van de politie: hij verloor bij het ongeval een kentekenplaat.

De bestuurder haalde de auto van een 31-jarige plaatsgenoot in toen deze linksaf de Van der Brugghenstraat in wilde slaan. Het gevolg was een botsing. De auto van de 72-jarige man belandde vervolgens in de tuin van een hoekwoning, reed een heg plat en kwam tot stilstand bij de buren. Toen vond de bestuurder het tijd om te vertrekken.

Doordat hij een kentekenplaat had verloren, kon de politie hem eenvoudig traceren. Uit een ademanalyse bleek dat hij ruim drie keer zoveel had gedronken als toegestaan. De man legde een verklaring af en moest zijn rijbewijs inleveren, de officier van justitie beslist later over de verdere afhandeling. Tegen de man is aangifte gedaan, aldus de politie vandaag.

Vorig artikelDrugs aangetroffen bij controle, twee mannen aangehouden
Volgend artikelBurgemeester sluit skatepark: “Te veel, te grote groepen bij elkaar”
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier