Burgemeester sluit skatepark: “Te veel, te grote groepen bij elkaar”

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -

VLISSINGEN – De gemeente heeft vanmiddag hekken geplaatst rond het skatepark in het Nollebos. Er kwamen te veel jongeren bij elkaar, ze hielden geen anderhalve meter afstand.

Aan het einde van de middag was het park geheel afgesloten. In een videoboodschap over de corona-crisis legt burgemeester Van den Tillaar vandaag uit waarom: “Omdat daar de anderhalve meter-regel niet werd nageleefd. Omdat daar te veel groepen, te grote groepen bij elkaar kwamen”.

- Advertentie -

“We moeten met elkaar oppassen dat we de regels goed volgen. Heb daarbij ook respect voor onze handhavers, voor de BOA’s, voor de politie, voor de mensen van de buitendienst, die proberen het buiten toch allemaal goed te laten verlopen. Zij hebben de ondankbare taak om ons af en toe te wijzen op het feit dat we de regels even vergeten. Heb respect daarvoor. Volg de aanwijzingen op.”

Het afgelopen etmaal zijn volgens de GGD Zeeland drie mensen in de provincie overleden aan het virus. Daarmee komt het totaal op 23. Het aantal vastgestelde besmettingen steeg naar 245 (+21).

- Advertentie -
Vorig artikelVlissinger (72) met slokje op rijdt tuin in na botsing en vertrekt
Volgend artikelDronken bestuurder vlucht na botsing op Paul Krugerstraat
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).