Onderzoek ontploffing auto Westerzicht loopt nog steeds, politie zoekt getuigen

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een auto is in de nacht van woensdag 8 april op donderdag 9 april bij een woning in Westerzicht opgeblazen. Het onderzoek loopt nog steeds en de politie zoekt getuigen.

Het onderzoek naar deze zaak loopt nog steeds. De politie zoekt getuigen die zich op die tijd rondom Westerzicht en de toegangswegen Sloeweg-Weyevlietweg en Nieuw Zuidbeekseweg-Nieuw Vlissingseweg bevonden. Heeft u nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact met ons op.

- Advertentie -

De recherche is ook op specifiek op zoek naar de inzittende(n) van een kleine witte auto. Deze zou net na de ontploffing zijn langs gereden. Ook zouden er kort na de ontploffing nog andere auto´s zijn langs gereden (tussen 00.40 uur en 01.10 uur). Ook deze personen zouden bruikbare informatie voor het onderzoek kunnen hebben. De politie zoekt getuigen, heeft u iets gezien? Bel dan naar: 0900-8844 of naar Meld Misdaad Anoniem via: 0800-7000.

Zie ook:
Auto opgeblazen door zwaar vuurwerk in Westerzicht (09-04-2020)

- Advertentie -
Vorig artikelKinderen te dicht op elkaar: corona-boete voor trainer kickboksvereniging
Volgend artikelZesendertig jaar oude BMW vat vlam in parkeerkelder Spuistraat
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.