Motorrijder laat meisje gewond achter na botsing

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

OOST-SOUBURG – Een motorrijder is vanmiddag gevlucht nadat hij een peuter op een kinderfietsje aanreed in de Oosterscheldestraat, een getuige heeft zijn kenteken genoteerd.

Volgens een andere getuige verscheen de motor ineens met grote snelheid op de krappe straat. De motorrijder kwam verderop zelf ook ten val, liet zijn helm in een heg achter en ging ervandoor. Het meisje haalde haar gezicht en armen open en zou ook beenletsel hebben. Ze is naar het ziekenhuis gebracht.

- ADVERTENTIE -

Agenten kregen direct na het ongeval veel informatie van meerdere getuigen. Zo had iemand het kenteken van de motor genoteerd. Ook via Twitter vroeg de politie nog om tips. De gevonden helm werd in een zak afgevoerd voor nader onderzoek.

Afgelopen maandag vluchtte een autobestuurder nadat hij een 3-jarig jongetje aanreed, eveneens in Oost-Souburg, in de Wittezeestraat.

- ADVERTENTIE -