© Foto: Ingezonden

VLISSINGEN – Vannacht rond 02.00 uur is melding gemaakt van een schietpartij op de hoek van de Lammensstraat en de Van Hoorn van Burghstraat. Twee mannen raakten gewond.

Op het moment dat medewerkers van 112 Vlissingen & Souburg ter plaatse kwamen, was er geen ambulance meer aanwezig, wel twee politiebussen. Volgens een woordvoerder van de politie waren bij het incident twee personen betrokken. Deze twee mannen raakten gewond en zijn door de politie aangehouden. Voor zover bekend zijn de verdachten niet levensbedreigend gewond geraakt.

Agenten spanden een lint en zochten iets met zaklampen op het wegdek. Tevens werden bewoners op de Van Hoorn van Burghstraat gehoord via het raam. Om 02.42 uur klopte een politiemedewerker aan bij een woning aan de Lammensstraat en ging naar binnen.

Nadere info komt zodra beschikbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier