Drie aanhoudingen na schietincident in woning Lammensstraat Vlissingen

De politie deed vannacht onderzoek in en om de woning. © Foto: Ingezonden
- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft drie mannen aangehouden die ervan worden verdacht betrokken te zijn bij een schietincident in een woning aan de Lammensstraat in Vlissingen.

Getuigen meldden rond 02.00 uur bij de politie dat zij hoorden dat er geschoten werd. Agenten stelden meteen een onderzoek in en vonden bij de woning in de Lammensstraat aanwijzingen dat er daadwerkelijk geschoten was. Agenten hebben de omgeving met linten afgezet zodat er door de Forensische Opsporing onderzoek gedaan kon worden.

- Advertentie -

Bij de huisartsenpost in Vlissingen hadden zich inmiddels twee personen gemeld met verwondingen die mogelijk het gevolg waren van dit incident. Het betrof een man van 23 uit Goes en een man van 25 uit Vlissingen. Beide mannen zijn door de politie aangehouden omdat zij ervan worden verdacht betrokken te zijn bij het schietincident. De man uit Goes is meteen overgebracht naar een politiecellencomplex en daar ingesloten. De Vlissinger is eerst nog overgebracht naar het ziekenhuis om daar behandeld te worden aan zijn verwondingen. Na de behandeling aan zijn verwondingen is hij alsnog ingesloten. De auto waarin de twee mannen naar de huisartsenpost waren gekomen is door de politie overgebracht naar een plek waar hij onderzocht gaat worden.

Tegen 03.00 uur werd door agenten in de Irislaan in Vlissingen een voertuig aan de kant van de weg gezet. De bestuurder van deze auto was een 21-jarige man uit Koudekerke. Ook deze man is aangehouden vanwege mogelijke betrokkenheid bij het incident in de Lammensstraat. Hij is overgebracht naar een politiecellencomplex en daar ingesloten. Zijn auto is ook naar een locatie overgebracht voor onderzoek.

Op de A58, ter hoogte van Etten-Leur, is eveneens een man aangehouden die mogelijk betrokken zou zijn bij het incident. Hij bleek er echter niets mee te maken te hebben en is weer in vrijheid gesteld.

Het onderzoek is nog niet afgerond. De drie verdachten zullen gehoord gaan worden door rechercheurs. Ook worden getuigen nog door de politie gehoord.

Zie ook:
Onderzoek na schietpartij Rooie Buurt (31-05-2020)

- Advertentie -
Vorig artikelOnderzoek na schietpartij in Rooie Buurt
Volgend artikelVlissinger (50) rijdt 62 kilometer te hard op A58 bij Oost-Souburg
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.