Kogelhulzen gevonden op Verkuijl Quakkelaarstraat

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl
- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft begin deze avond vier kogelhulzen meegenomen die op de Verkuijl Quakkelaarstraat lagen, na een tip van een bewoner.

Een jongetje zou vanmiddag een van de hulzen aan zijn vader hebben getoond. Die lichtte de politie in, zo vertelde een buurman op straat, tijdens het korte onderzoek. Volgens een woordvoerster gaat de politie ervanuit dat er verband bestaat met de schietpartij afgelopen nacht in de nabijgelegen Lammensstraat.

- Advertentie -

Meerdere bewoners van de Verkuijl Quakkelaarstraat zouden afgelopen nacht gewekt zijn door het tumult. Een van hen zag mensen over straat rennen. Een andere bewoner zei vanavond tegen de politie een kogel in zijn gevel te hebben, maar de agenten concludeerden dat het ging om een verroeste spijker.

De straat was tijdens het onderzoekje kortstondig afgesloten.

Zie ook:
Drie aanhoudingen na schietincident in woning Lammensstraat (31 mei 2020)
Onderzoek naar schietpartij in Rooie Buurt (31 mei 2020)

- Advertentie -
Vorig artikelFietsende moeder en kind met de schrik vrij na aanrijding op Scheldestraat
Volgend artikelFietser rijdt tegen geparkeerde auto
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).