Fietser rijdt tegen geparkeerde auto

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Een fietsende man is vanavond tegen een geparkeerde auto gereden op de Gravestraat, de politie gaat de eigenaar van de wagen achterhalen voor het afhandelen van de schade.

Het letsel van de fietser bleek mee te vallen. De ambulance kon vrijwel meteen door. Gezien de opperbeste stemming waarin de man verkeerde, lieten de agenten hem een blaastest afleggen. Ook noteerden ze alle gegevens om contact te kunnen leggen met de eigenaar van de auto. Na afloop liep de man, met zijn fiets aan de hand, naar een woning in de buurt.

- ADVERTENTIE -

Tegen het einde van de middag kwam een melding van een ongeval met letsel aan de De Willem Ruysstraat. Ook hier vielen de gevolgen mee. Een scooterrijder werd, dicht bij de Keersluisbrug, bekeken in de ambulance en behoefde geen nadere verpleging. Het leek erop dat geen andere voertuigen betrokken waren. De man kon vertrekken, maar kreeg zijn scooter niet aan de praat, uiteindelijk zette hij die op slot en stapte hij achter op de fiets van een bekende.

- ADVERTENTIE -